Cerere pentru firma de catering CRESA !!

Nemultumirea aceasta provine atat de la parintii copiilor inscrisi anul trecut la cresa din Campenesti si au avut ocazia sa vada un an intreg cum arata meniul, cat si de la parintii cu copii inscrisi de anul acesta. 

Principalele motive pentru care se face aceasta petitie sunt urmatoarele: 

1. Intarzierea sosirii meselor in locatie, in conditia in care toti copii au o varsta destul de mica si au nevoie de hrana in timp util. 

2. In ceea ce priveste FRUCTELE primite ca si gustare, suntem nemultumiti de alegerea acestora. Nu e normal sa se primeasca doar mere si pere, care oricum sunt foarte tari. Exista si alte fructe de sezon si nu numai, asa cum s-au dat foarte rar (banane, pepene galben, pepene rosu, caise, piersici, nectarine, prune, capsuni, afine, portocale, struguri, etc )

3. A doua gustare predominanta a fost IAURTUL (0.01% grasime). Acesta este cel mai ieftin si cel mai slab iaurt, nu aduce nici un aport caloric. Nu avem copii la dieta si ni se pare normal introducerea acestuia la gustare si atat de des. 

4. Pentru copii care au intoleranta la lactoza (pentru ca nu sunt foarte multi si platesc si ei tot timpul masa), sa fie aduse produse fara lactoza: unt, lapte, iaurt etc. 

5. In cazul in care copilul nu consuma masa sa poate fi data la pachet acasa(cel putin felul 1 si 2 de la pranz). Firma de catering ar trebui sa le trimita direct in caserole cu capac iar daca nu se atinge deloc copilul de mancare, sa poate fi adusa acasa. Nu suntem absurzi sa cerem resturile daca ramane ceva, insa de multe ori ramane mancarea intacta. 

 

SUNTEM DE ACORD sa platim chiar si o suma mai mare pentru mancare, atata timp cat se va tine cont si de cererile noastre (Daca primaria vrea sa ofere 10 lei din ea, cum a facut si pana acum, e bine venita). 

Atata timp cat noi platim masa la timp in fiecare luna si copii nostrii sunt in prim plan consideram ca este foarte importanta masa si dorim sa se respecte si de cealalta parte conditiile. 

 


Sorecau Ioana (Cresa Campenesti- Școală Gimnaziala Ștefan-Pascu, Apahida)    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Sorecau Ioana (Cresa Campenesti- Școală Gimnaziala Ștefan-Pascu, Apahida) va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...