Cerem demisia senatorului PSD NICULAE BĂDĂLAU

7A20BCCE-C14D-4CA7-AD19-F76B3D75D61E.jpegGrupul civic Diaspora Europeană cere demisia senatorului Nicolae Bădălau pentru aducerea de injurii,expresii jignitoare și vulgare la adresa cetățenilor români.

După ce a acceptat melodia pe care toți o știm,acum insinuează că toate femeile care au plecat in diasporă sunt prostituate,grupul nostru nu o să permită niciodată asemenea ieșiri a acestor indivizi,cerem Justitiei din România să se autosesizeze și tuturor oamenilor politici să condamne astfel de comportament.

Articolul 2

Constituie contravenție săvârșirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracțiuni:1) săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora sau a instituțiilor publice;

Grupul Diaspora Europenă

Diaspora Europeană    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Diaspora Europeană să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.