Cerem sa avem apa 24 ore din 24, 7 zile din 7, pe parcursul intregului an calendaristic.

In cartierul Astoria, sat Lunca cetatuii, comuna Ciurea, judetul Iasi a devenit un lux sa avem apa vara. Incepand cu ora 18 pana la ora 23 nu avem deloc apa, nici macar un fir, asta se intampla de ani de zile, vara de vara. Noi, locatarii acestui cartier am obosit sa depunem reclamatii catre Apavital si sa nu se rezolve absolut nimic.B47EECE4-4D59-435E-8C53-7CA4EAF4FE79.jpeg

Explicatia Apavital este: "nu aveti apa pentru ca oamenii isi uda gradinile".

Ma intreb ce e mai important sa isi ude oamenii gazonul sau noi ca si indivizi care traim intr-o tara civilizata ce se vrea a fi o tara ca in afara sa ne putem permite luxul de a ne spala? In acest cartier aproape toti avem copii mici, cum e posibil sa fim fortati sa tinem copii treji pana la orele 00 sa le putem face baie?

Cerem cat mai urgent rezolvarea situatiei, nu mai putem astepta, adresam acesta rugaminte atat domnului primar Catalin Lupu, cat si companiei Apavital. 

Vrem apa 24 ore din 24, 7 zile din 7, pe parcursul intregului an calendaristic.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Andreea David să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...