Cerem Consiliului Local Brodina să aprobe restaurarea căminului cultural din Falcău, fostul club muncitoresc.

Noi, semnatarii acestei petiții, solicităm membrilor Consiliului Local al Comunei Brodina să aprobe de urgență încheierea acordului de parteneriat dintre Comuna Brodina și Asociația Forum Falcău, în scopul implementării proiectului „Reabilitare moderată la Căminul Cultural Falcău, sat Falcău, comuna Brodina, județul Suceava”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10/13, contract nr. 9010/24.01.2023, precum și a oricăror altor documentații necesare implementării proiectului.

Comunitatea locală din Falcău are mare nevoie de un cămin cultural funcțional, pentru organizarea de evenimente culturale și educaționale. Finanțarea nerambursabilă atrasă deja, care provine din PNRR și din donațiile făcute de Asociația Forum Falcău, constituie o oportunitate ce nu trebuie pierdută.

Cerem ca membrii Consiliului Local al Comunei Brodina și conducerea Primăriei Comunei Brodina să abandoneze orgoliile personale și lupta politică pe acest subiect și să ajungă la consensul necesar pentru implementarea proiectului.

Consilierii locali sunt aleși pentru a reprezenta comunitatea locală, iar noi, în calitate de membri ai comunității, solicităm aprobarea tuturor documentațiilor necesare pentru implementarea proiectului care vizează reabilitarea fostului club muncitoresc din Falcău!

349331995_152230941063446_5536947430859005789_n.jpg

Prin semnătura mea, autorizez Liviu Savin să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.