Cerem permiterea asistarii parintilor la matineul "Adio Gradinita"

Prin aceasta petitie cerem autoritatilor sa permita parintilor sa asiste FIZIC la matieul "Adio Gradinita"
Odata ce sunt permise nuntile, cumatriile si zilele de nastere prin localuri, cafenele in numar de pina la 50 persoane (oficial)... pietele si magazinele sunt deschise cu numar nelimitat de persoane, e absurd sa interzica un numar de maxim 20 parinti sa isi vada copilasii care se pregatesc de ultimul matineu la gradinita!
Rugam sa fim auziti si intelesi ca si pentru copii, si pentru noi parinti, aceste emotii si matinee au o mare valoare!!!

Prin semnătura mea, autorizez Tatiana să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.