Cerem o sansa la viata pentru Sirbu Constantin!

Va rog din suflet sa semnati aceasta petitie prin care cerem Statului si autoritatilor romane sa se implice in cazul lui Sirbu Constantin care sufera de cancer limfatic. Acesta are nevoie de 60.000 de euro pentru un tratament in Italia. Este singura lui sansa la viata si rugam Statul roman sa faca tot posibilul sa i-o ofere !

Constantin Sîrbu are 25 de ani si este din Galati. Acesta se luptă de trei ani cu o boală numită Limfom Hodgkin cu Scleroză Nodulară stadiul IV B (cancer limfatic).

La 22 de ani a inceput sa acuze dureri foarte mari la plămâni, respira din ce în ce mai greu şi slăbise foarte mult într-un timp scurt. În urma internării la Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) Galati şi a numeroaselor investigaţii a devenit suspect de sarcoidoză.

După investigaţiile făcute în spitalul gălăţean, a ajuns în Bucureşti, la Spitalul Militar de Urgenţă „Carol Davila”, la secţia Chirurgie Toracică, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru a preleva o biopsie, în urma căreia a fost diagnosticat cu cancer limfatic în stadiul III B.

Biopsia a fost dusa şi la Institutul Clinic Fundeni, unde, din păcate, i-a fost confirmat diagnosticul.

Timp de trei ani a urmat tratamentul cu chimioterapie la Spitalul Militar de Urgenţă „Carol Davila”, radioterapie la Spitalul Judeţean „Sf. Andrei” Galaţi şi patru cure de chimioterapie la Institutul Clinic Fundeni. În urma tratamentului au apărut complicaţii grave, iar doctorii au hotărât să îi facă un autotransplant cu celule stem.

După patru luni de la transplant, a aflat în urma intervenţiilor că are cancer în stadiul IV, iar boala s-a răspândit inclusiv la oase.

Singura şansă de supravieţuire este un tratament pe care îl poate urma la clinica “Santa Maria della Misericordia di Udine” din Italia, unde doctorii i-au spus că are şanse de 95% de supravieţuire. Este vorba de nişte cure de imunoterapie care ajung la 60.000 de euro, bani pe care îi este imposibil să îi obţină din resursele proprii in timp de o lună.

Contact Sirbu Constantin:

E-mail: kosetel@gmail.com / constantin.sirbu90@gmail.com

Nr. telefon: 0757676307

Pagina Facebook: Costel Srb


Cojocaru Catalin    Contactați autorul petiției