Cerem interzicerea prin lege a eutanasierii cainilor aflati in adaposturile publice si/sau private si schimbarea criteriilor de eliberare/adoptie a acestora!

Schimbarea vine de la fiecare, insa doar impreuna putem face ceva concret! Nimeni nu are dreptul de a hotari cat trebuie sa traiasca o fiinta si nici de a-i lua viata, mai ales intr-un mod nejustificat, sau cand singurul interes este banul, pentru ca un caine mort este mai valoros decat unul viu!

Cei care sunt interesati de binele animalelor cu si fara stapan sunt foarte putini, iar cei care pot cu adevarat sa ajute si o si fac sunt si mai putini, este lucru stiut. O mana de oameni nu poate rezolva toate problemele si nu poate veni cu solutii pentru toate cazurile.

Intr-o tara decimata de migrari, salarii sub limita existentei decente, pensii de mizerie si somaj nu se pot impune cerinte ca adeverinta de serviciu, acte de proprietate a locuintei si cei 50 de lei! Este inca un mod de a ne face sa cedam in fata lipsei de empatie, este rea-vointa si abuz! Oamenii care nu si-au putut recupera cainii din adaposturi din cauza unor astfel de impuneri traiesc cu gandul ca si-au abandonat cainii in ghearele mortii! Cainii care nu au reusit sa scape din lagarele de exterminare numite adaposturi au murit singuri si in chinuri, asteptand sa vina salvarea de la noi si neintelegand cu ce au gresit, sa merite o astfel de soarta! Cat vom mai tolera astfel de practici? Cat vom mai permite atata suferinta pentru noi si in jurul nostru? Trebuie sa intelegem faptul ca nu depinde decat de noi, nimeni nu poate impune legi injuste si nu poate lasa fara reglemetare situatii daunatoare, decat intr-o dictatura! Este timpul sa alegem ce fel de oameni vrem sa fim, sa ne asumam responsabilitati si sa actionam ca atare, sau sa nu ne mai plangem!

Va rog din suflet sa semnati aceasta petitie si sa o distribuiti si cunostintelor voastre, aduceti o raza de speranta in vietile amaratilor condamnati fara nici o vina!

Totul este atat de simplu, trebuie doar sa vrem!

Claudia Pacuraru    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Claudia Pacuraru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.