Cerem demiterea directorului Aeroportului Iași

Dragi ieșeni,                  

             Aeroportul Iași mai pierde o rută internă din cauza incompetenței PSD! Începând cu 30 martie 2020, compania TAROM va renunța și la cursa directă Iași-Cluj.   

În 2016, reușeam o premieră în ultimii 25 de ani: unirea Moldovei, pe calea aerului, cu vestul țării, prin Cluj și Timișoara. De pe Aeroportul Iași erau operate, atunci, 3 curse interne (Otopeni, Cluj, Timișoara). Astăzi însă, Bucureștiul rămâne singura opțiune.

Fiecare dintre noi știe cât de important este Aeroportul Iași pentru creșterea orașului nostru și a întregii regiuni:

       - este singurul motor de regenerare economică locală, iar fără acest obiectiv strategic, riscăm să rămânem în izolare. Pierdem, implicit, oportunități de dezvoltare pentru că vor fi grav afectate mobilitatea în zonă, dar și mediul de afaceri, legăturile academice și culturale între comunități.

     - este cea mai importantă investiție majoră de la Revoluție încoace, care încă ne mai ține conectați cu țările din Europa, dar care este foarte aproape de a pierde ce s-a construit acolo până în 2016.

Sub conducerea PSD, Aeroportul Iași, a pierdut 16 legături aeriene importante, înregistrând un declin evident.

Vă invit pe toți să semnați această petiție pentru demiterea directorului Aeroportului Iași, Cătălin Bulgariu, și salvarea acestui obiectiv strategic de importanță națională.

Cu respect,

Marius Bodea

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Marius Bodea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.




Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...