Cerem demisia conducerii Autorității Electorale Permanente

Modul de desfășurare al recentului proces electoral a trimis România, după 35 de ani de alegeri libere, direct în lumea țărilor bananiere.

Lipsa unor proceduri eficente, modul de organizare jenant de primitiv, numeroasele sesizări privind neregulile privind numărarea voturilor și întocmirea proceselor verbale, sunt legate de crasa incompetență dovedită de Autoritatea Electorală Permanentă. Este intolerabilă atitudinea dovedită de aceasta relativ la cele petrecute în aceste zile scurse de la data alegerilor.

Cerem în mod imperativ demisia întregii conduceri și asumarea răspunderii pentru eșecul procesului electoral de la alegerile locale și europarlamentare.

Este important ca așa ceva să nu se mai repete, având în vedere că anul acesta mai avem rundele de alegeri deja anunțate și dezideratul ca acestea să nu fie afectate de scăderea interesului pentru participarea la vot și asigurarea unor condiții de lucru normale celor care participă direct la buna desfășurare a votului în secțiile de votare.


Nicolae Dăscălescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Nicolae Dăscălescu va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...