Cerem redeschiderea HORECA ! Azi noi , maine voi !

Dragi colegi din domeniul HORECA ! Conform datelor statistice , balanta dintre infectari si vindecari este de 222.040 cazuri confirmate si 163.582 vindecari , adica rata de vindecari este de 72 % ! Mortalitatea este 6.764 , adica 3 % din totalul cazurilor ! Prin urmare , nu doar ca rata de vindecare este in parametri normali iar cea de decese este la fel ca in cazul unei gripe sezoniere  , ci autoritatile nu pot da un raspuns clar ca domeniul HORECA este sursa de crestere a acestor imbolnaviri !
Cu aceste date si conform Articolui 22 din Constitutia Romaniei ( legea suprema a tarii )

Art. 22 – Dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică

(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
(2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.

Iar conform : Art.41 Din Constitutia Romaniei

Art. 41 – Munca şi protecţia socială a muncii

(1) Dreptul la muncă nu poate fi îngrădit. Alegerea profesiei, a meseriei si  a ocupaţiei, precum şi a locului de muncă este liberă.

Pe aceasta cale , va cer tuturor colegilor din HORECA si altor bresle ( pentru ca azi noi , maine voi ) sa semnati aceasta petitie privind dreptul nostru de a munci ! La 100.000 de semnaturi , petitia va fi prezentata in parlamentul Romaniei !

Breasla Carciumarilor    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Breasla Carciumarilor să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.