Cerem card sau bonuri de combustibil in valoare de 1500 lei/an(grad grav),respectiv 750lei/an(grad mediu) ,valabil/e in benzinarii sau virarea acestor sume în conturile beneficiarilor

Cerem înlocuirea bonurilor,cererilor,drumurilor etc ,cu un card sau bonuri de combustibil in valoare de 1500 Ron/an(grad grav) respectiv 750 Ron/an (grad mediu), valabil/e in benzinarii sau cu virarea acestei sume(1500,respectiv 750 Ron)o data pe an în contul beneficiarului.Ar fi mai ușor atât pentru persoanele cu dizabilități cât și pentru angajații de la ghișeele DGASPC.

Prin semnătura mea, autorizez Diana Tantau să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.