Cerem ca doamna învățătoare Jenica Tănase să rămână la catedra clasei a 3-a A, școala numărul 26!

Doamna Tănase este un cadru didactic extraordinar care aduce scolii 26, Ion Creanga, un plus valoare si foarte multi inscrisi cu fiecare generatie pe care dumneaei o preia. Este un om al actiunii, cu initiative nenumarate si laudabile, un om care leaga cu usurinta colaborari spre binele copiilor. Copiii nostri au fost in fiecare secunda, alaturi de doamna Tanase, in siguranta din punct de vedere fizic, psihic si emotional.

Doamna Tănase este un adevarat leader atat pentru copii, cat si pentru parinti si pentru oricine are ochi sa vada acest lucru. Doamna Tănase crede in copii si formeaza oameni care vor crede in ei, oameni care vor sti sa lucreze in echipa, oameni care vor schimba imaginea Romaniei inguste de pana mai ieri.

Doamna Tănase trebuie sa ramana alaturi de copiii ei pana la capat, sa duca la bun sfarsit acest proiect frumos! Nu renuntam la acest cadru didactic valoros! E momentul ca scoala 26 sa invete sa-l valorizeze!

Oana Belciuganu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Oana Belciuganu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.