1.          Cerem  autoritatilor locale, PARCURI DE JOACA PENTRU COPII, in COM. GORNET, Prahova.
  2.           Va rog sa va alaturati acestei petitii pentru a propune autoritatilor locale, construirea de parcuri în localitatea noastră iar acest lucru sa facă parte din lista priorităților din viitorul apropiat!
  3.           Locurile de joaca din parcuri au devenit demult o necesitate acuta a copiilor nostri. Joaca in aer liber nu este un moft. Profesori si psihologi sustin ca nu ar trebui sa fie optionala ci obligatorie datorita faptului ca  este o parte vitala a copilariei si face parte din dezvoltarea fizica si psihica a oricarui  copil. Parcul-de-joaca-pentru-copii.jpg

Părinții sunt modelele supreme pentru copii.            Fiecare cuvânt, mișcare și acțiune au un efect.           DACĂ SI TU SIMȚI LA FEL, TE VEI ALATURA ACESTEI PETITII

IMPREUNA VOM REUSI

Prin semnare, autorizez pe Alex Popa să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.