Cercetarea companiei aeriene Blue Air in privinta gestionarii situatiei biletelor anulate!

Am creat aceasta petitie online pentru a atrage atentia organelor abilitate in vederea inceperii investigatiei asupra companiei aeriene Blue Air si modului acesteia de operare a biletelor anulate/voucherelor emise pe durata starii de urgenta/alerta.

Pe scurt pe perioada pandemiei de coronavirus respectiv 15martie-30 iunie toate zborurile Blue Air au fost anulate iar clientilor le-au fost emise vouchere, multe dintre acestea neajungand insa in posesia noastra.

Principala problema este ca VOUCHERELE NU POT FI FOLOSITE ON-LINE ( nu exista modalitate de plata cu voucher, in cazul in care incerci sa efectuezi o noua rezervare) iar la CALL CENTER-UL Blue Air nu raspunde nimeni(la numerele din Romania am incercat in diferite momente ale zilei si in diferite zile chiar si cate 1h fara a raspunde nimeni) iar call center-urile din strainatate sunt inchise.

La email de asemenea nu raspunde nimeni...

Prin semnătura mea, autorizez Romeo P să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.