Cercetarea companiei aeriene Blue Air in privinta gestionarii situatiei biletelor anulate!

Am creat aceasta petitie online pentru a atrage atentia organelor abilitate in vederea inceperii investigatiei asupra companiei aeriene Blue Air si modului acesteia de operare a biletelor anulate/voucherelor emise pe durata starii de urgenta/alerta.

Pe scurt pe perioada pandemiei de coronavirus respectiv 15martie-30 iunie toate zborurile Blue Air au fost anulate iar clientilor le-au fost emise vouchere, multe dintre acestea neajungand insa in posesia noastra.

Principala problema este ca VOUCHERELE NU POT FI FOLOSITE ON-LINE ( nu exista modalitate de plata cu voucher, in cazul in care incerci sa efectuezi o noua rezervare) iar la CALL CENTER-UL Blue Air nu raspunde nimeni(la numerele din Romania am incercat in diferite momente ale zilei si in diferite zile chiar si cate 1h fara a raspunde nimeni) iar call center-urile din strainatate sunt inchise.

La email de asemenea nu raspunde nimeni...

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Romeo P să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook