Cati ani mai trebuie sa asteptam!!!Vrem canalizare!!!

Este timpul să ne unim și să facem tot ce ne stă in putere pentru ca noi și copii nostri să ducem o viată normală. Cred că suntem toți sătui de condițiile precare din cartierul nostru ( Cartierul Tinertului - legea 15/2003 ) si suntem sătui să ne vedem copii cum își pun viețile in pericol, de cate ori merg la școală, gradinita sau de cate ori ies si se joaca pe străzile neasfaltate și prăfuite.
Cu toții suferim din cauza lipsei infrastructurii și a trotuarelor. Este timpul să luăm ATITUDINE! Haideți, împreuna, să ne cerem dreptul la o viată normală, până nu ne îmbolnăvim de astm sau de alergii severe!
Avem nevoie, URGENT,de canalizare, de străzi asfaltate si de trotuare.
Semnat de locuitorii străzilor: Cetinii,Cerbului si Căprioarei, jud Brasov, din comuna Sânpetru.

Aceasta petiței va fi depusă la Primăria Sânpetru, la Garda de Mediu și la Consiliul Județean Brasov.

Adrian Dinulescu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Adrian Dinulescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.