Carnetul de elev/student necesită un update digitalizat

Contextul digital actual, precum și nevoia de a proteja resursele naturale, reprezintă unele dintre premise necesare a fi luate în considerare atunci când ne gândim la adaptarea carnetului de elev/student la condițiile societății digitalizate. Așadar, trecerea de la carnetul de elev/student la o platformă, în care să poată fi identificate detaliile referitoare la parcursul școlar, aspecte socio-economice (eventualul sprijin financiar necesar/burse/recompense/premii), facilități oferite în raport cu etapa de școlarizare, reprezintă o nevoie actuală a vieții de elev/student.  Pentru a eficientiza utilizarea platformei, aceasta ar fi util să aibă ca instrument un card, (având ca elemente de identificare numele elevului și numărul matricol) prin intermediul căruia elevii/studenții să se afle doar la un clic distanța de accesare facilităților sau serviciilor de care au nevoie. Reducerea fluxului de semnături, pentru obținerea diferitelor facilități, ar crește numărul accesărilor acestora. 

Susținem nevoia de adaptare a carnetului de elev/student la societatea digitalizată pentru a facilita accesul la informații și servicii destinate elevilor și studenților - prin utilizarea unei noi versiuni - Cardul Școlar/Studențesc


Cihărean Iulia, Asociația Tineri pentru Comunitate Bistrița    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cihărean Iulia, Asociația Tineri pentru Comunitate Bistrița să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...