Capturarea cainilor fara stapan din comuna Berceni

Stimate domnule primar ,

Va rugam insistent sa rezolvati urgent problema cainilor vagabonzi din comuna Berceni.

Extras din legea258/2013

Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.

Art. I
Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 794 din 13 decembrie 2001, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 227/2002, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

1. Articolul 1 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"Art. 1
(1) Consiliile locale, respectiv Consiliul General al Municipiului Bucuresti, au obligatia de a infiinta, in functie de necesitati, in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, servicii specializate pentru gestionarea cainilor fara stapan.
(2) Serviciile specializate pentru gestionarea cainilor fara stapan infiintate la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale vor gestiona baza de date organizata la nivelul acestora.
(3) La nivelul serviciilor specializate pentru gestionarea cainilor fara stapan se infiinteaza Registrul de evidenta a cainilor fara stapan capturati de pe raza unitatilor administrativ-teritoriale.
(4) Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, prin directiile sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, verifica modul de aplicare a prevederilor prezentei ordonante de urgenta de catre unitatile administrativ-teritoriale."

Stefan Ferdinand    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Stefan Ferdinand să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.