Canalizare în zona Luncilor, Sector 3, București

Pentru că, de obicei, instituțiile dau vina una pe cealaltă, timpul trece, nu se rezolvă nimic și tot noi, cetățenii, plătitori de taxe și impozite, avem de suferit și de îndurat. Pentru că subiectul "canalizare în zona Luncilor" a devenit un ping-pong între cele 3 instituții principale (PMB, ANB și PS3) și, conform discuțiilor avute cu cele 3 instituții (prin Facebook și mail), am ajuns la concluzia că problema principală rămâne la PMB. Doresc semnarea unei petiții a cât mai multor persoane ce locuiesc pe aceste străzi ca să scăpăm si noi cât mai repede posibil de mirosul și neplăcerile unei vidanjări.

Sava Georgiana    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Sava Georgiana să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.