Campania "Trecem de criza impreuna" #trecemdecrizaimpreuna

HAIDETI sa distribuim pe Facebook,Instagram,Tik Tok si Youtube hashtag-ul #trecemdecrizaimpreuna     Stimata firma Stimati oameni din firme     Haideti sa fim solidari pe aceasta criza imputita si foarte perfida(Care nu se vede,dar se simte)     Dupa perioada de stare de urgenta consecintele economice vor fi dezastruoase Trebuie sa ne mobilizam!Sa fim unul pentru toti si toti pentru unul!   Avem nevoie de expertiza fiecaruia , Avem nevoie de solidaritatea romanilor mai mult ca oricand

Campania_Trecem_de_criza_impreuna_#trecemdecrizaimpreuna.jpg

Campania "Trecem de criza impreuna" #trecemdecrizaimpreuna    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Campania "Trecem de criza impreuna" #trecemdecrizaimpreuna să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.