CEREM REVIZIUREA DECIZIEI! Cahulenii in sustinerea Domnului Rotaru demis pe nedrept!

Stimati Cahuleni, e foarte trist când sunt nedreptățiți oamenii de valoare. Inteleg ca legea e lege, nu sunt jurist, dar sunt mai mult ca sigura ca in cazul dat nu se urmarea respectarea legii, ci mai degrabă o răfuiala personală și josnica a persoanelor cointeresate. Domnul Rotaru a fost demis ( decizia fiind luată in doar o zi de la primirea unui demers fără mare ancheta de serviciu) din motivul ca Dumnealui a operat in timpul orelor de munca ca Șef al spitalului!!! Dar vreau sa intreb pe cei care au primit aceasta decizie, i-ați contabilizat și sutele de ore pe care le-a stat peste program in decursul carierei sale? Sunteți ferm convinși ca nu reușea sa-și îndeplinească atributiile de serviciu in timp util?  Un lucru e clar , pentru așa " încălcare" nu poți elibera un om de valoare care are respectul  societatii orașului.  
Cerem revizuirea deciziei!

Va rog sa semnați petiția cât mai mulți oameni care doresc sa arate susținerea sa pentru Domnul Rotaru și doresc ca in capul mesei sa stea interesul cetățenilor dar nu ale unor persoane!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Arman Natalia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...