Burse de performanta acordate de Primaria Sector 4

Va rugam sa sustineti revizuirea bugetului burselor de performanta acordate de primaria sector 4 .

Desi valoarea burselor era mult mai mica decat in alte sectoare , in semestrul al II-lea al anului scolar 2018-2019 , Dl. Primar Baluta a decis diminuarea burselor de performanta  de la 700 lei  ( in primul semestru ) la 170 lei :(

Aceasta bursa reprezinta o recompensa a muncii depuse de copii ( care petrec aproximativ 3 ore/zi , 3-4 zile / saptamana in sala de antrenamente ) si care prin rezultatele foarte bune obtinute la concursuri  interne si internationale reprezinta cu mandrie sectorul 4 .

Poate afla si domnul primar ca printre copiii care iau bursa de performanta sunt si cei ce fac parte din lotul national de gimnastica estetica al Romaniei  si se antreneaza din greu pentru a participa la concursuri sustinute in afara tarii ( toate costurile pentru aceste deplasari fiind suntinute de catre parinti )

Banii din bursa erau folositi de catre copii pentru pentru achizitia de echipament sportiv , deplasari la concursuri , taxe inscriere la concurs si alte cheltuieli necesare practicarii sportului de performanta.

Speram ca Dl. Primar al sectorului 4 sa dea curs solicitarii noastre si in anul scolar urmator sa revina la sumele acordate anterior !!!

Va multumim !

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Voinea Alina să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook