Baschet pentru Sibiu!

Suntem foarte multi, suntem o comunitate intreaga care ne dorim performanta echipei de baschet CSU Sibiu. Dar asta nu se poate fara o sustinere financiara la nivelul celorlalte adversare. Asa cum Primaria Cluj, Primaria Oradea, Primaria Mures, Primaria Craiova, Primaria Timisoara sau Primaria Bucuresti pot sustine echipele de baschet din orasele lor, asa cerem si noi Primariei Sibiu sa se implice mult mai mult financiar si sa aloce 1 milion de euro pentru CSU Sibiu. E timpul pentru performanta in baschetul sibian, e timpul sa cerem celor care administreaza banii nostri sa ne creeze conditiile necesare pentru a aduce din nou un titlu la Sibiu! Asa cum se poate in alte orase e timpul sa se poata si la noi! Haideti sa ni se auda vocile pana in sediul Primariei! CSU Sibiu!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Mircea Damian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...