Baschet pentru Sibiu!

Suntem foarte multi, suntem o comunitate intreaga care ne dorim performanta echipei de baschet CSU Sibiu. Dar asta nu se poate fara o sustinere financiara la nivelul celorlalte adversare. Asa cum Primaria Cluj, Primaria Oradea, Primaria Mures, Primaria Craiova, Primaria Timisoara sau Primaria Bucuresti pot sustine echipele de baschet din orasele lor, asa cerem si noi Primariei Sibiu sa se implice mult mai mult financiar si sa aloce 1 milion de euro pentru CSU Sibiu. E timpul pentru performanta in baschetul sibian, e timpul sa cerem celor care administreaza banii nostri sa ne creeze conditiile necesare pentru a aduce din nou un titlu la Sibiu! Asa cum se poate in alte orase e timpul sa se poata si la noi! Haideti sa ni se auda vocile pana in sediul Primariei! CSU Sibiu!

Prin semnare, autorizez pe Mircea Damian să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.