Barba la elevi permisă în școli!

 

Fiecare scoala are asa zisele reguli de ordine interioara care trebuie sa fie respectate de catre elevi, insa unele dintre acestea sunt destul de absurde sau mai bine zis comuniste.

  1. Profesorii care interzic la ora lor baietii cu barba, amenintandu-i pe acestia cu scaderea notei la purtare - ABUZ IN SERVICIU.
  2. Cand fac observatii elevilor deoarece acestia au barba (observatia verbala fiind considerata in acelasi regulament, pedeapsa) - PEDEAPSA FARA TEMEI
  3. Cand fac incontinuu observatii si comentarii rautacioase - HARTUIRE
  4. Cand scot elevii intentionat la tabla, punandu-le intrebari dificile pentru a le demonstra, ce ? ca profesorul stie mai multe decat elevul - PERSECUTIE
  5. Daca un profesor si-ar permite sa barbiereasca cu forta un elev - MALTRATARE FIZICA

Sincer sa fiu, sunt de acord cu regula care zice ca elevul trebuie sa vina intr-o tinuta decenta la scoala insa cu regula care cuprinde barba baietilor nu sunt.

De ce sa fim zi de zi amenintati cu scaderea notei la purtare sau sa fim "luati la misto" de profesori doar pentru simplul motiv ca noi, baietii, avem barba. Cu ce deranjam noi, elevii cu barba, pe profesori daca mergem la cursuri si ne vedem de treaba fara sa facem probleme?

NU CONTEAZA DACA AM BARBA, IMPORTANT E CUM GANDESC!

Semnati petitia daca vreti sa se opreasca acest abuz scolar pe baietii care poarta barba.


Cristea Cornel    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cristea Cornel să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook