Autopsia anulează pandemia - Opriți genocidul din spitale!

Screenshot_20211228_1024391.jpg

Autopsia anulează pandemia !

Opriți genocidul din spitale ! 

În caz contrar, ne vom îndrepta cu plângeri penale împotriva voastră. 

 

Către:

Peresedinția României

Guvernul României

Ministerul Sănătății

CNSU

Colegiul Medicilor

Senatul României

Camera Deputaților

Avocatul Poporului

În atenția tuturor Senatorilor și Deputaților din Parlamentul României


Noi, semnatarii acestei petiții , cetățeni români cu drepturi depline , în conformitate cu prevederile art. 51 din Constituția României, ale Legii nr. 52/2003, ale Legii nr. 544/2001, ale Legii nr. 233/2002 actualizate, vă solicităm imperativ să întreprindeți toate demersurile legale necesare pentru a pune capăt genocidului care se petrece acum în spitalele din România și nu numai.
Vă solicităm să anulați protocoalele existente care s-au dovedit a fi ineficiente și să le înlocuiți cu altele care să conducă la salvarea de vieți omenești.

Neștiința sau reaua voință de care ați dat dovadă au condus pe ultimul drum zeci de mii de români în saci negri.
Această practică trebuie să înceteze urgent.
Solicităm să puneți la dispoziția românilor medicamente eficiente cu care să se trateze acasă, să asigurați accesul neîngrădit și nediscriminatoriu al tuturor celor aflați în suferință indiferent de simptome/diagnostic, să dotați spitalele atât cu aparatură cât și cu medicamentele cu care pacienții să poată fi tratați astfel încât să nu se mai ajungă la cazuri extrem de grave soldate cu decesul multora dintre aceștia .

Vă solicităm imperativ să respectați Legea nr.104 din 27 martie 2003
privind manipularea cadavrelor umane şi prelevarea organelor şi ţesuturilor de la cadavre în vederea transplantului care prevede la Art. 10. - (1) : "Autopsia anatomopatologică se efectuează obligatoriu în toate decesele survenite în spital care nu sunt cazuri medico-legale şi unde este necesară confirmarea, precizarea sau completarea diagnosticului clinic, inclusiv decesul copiilor sub un an, indiferent de locul decesului, precum şi decesele materne care nu sunt cazuri medico-legale."
Respectând legislația în vigoare prin efectuarea obligatorie a autopsiilor anatomopatologice ale tuturor pacienților decedați în spitale, se va putea afla cauza deceselor fără urmă de tăgadă și se vor și putea stabili, în urma examinării probelor prelevate, scheme de tratament eficiente pentru cei care se zbat între viață și moarte cât și pentru cei care au simptome mai mult sau mai puțin grave.

 

Vă solicităm să ne comunicați în scris care sunt studiile științifice în baza cărora ați luat toate deciziile de până acum vis-a-vis de "pandemia Covid-19". 


Angela Negrotă - Alianța Civică Unită    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Angela Negrotă - Alianța Civică Unită să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...