RCA pe CNP , Asigurarea participantilor la trafic obligatorie pe persoana fizica !

 Sa fim in rand cu tarile civilizate ! precum Anglia si altele .

Asigurarea auto pe persoana fizica pe CNP  , nu pe autovehicul sau vehicul in cazul persoanelor fizice , aici se poate lua in cosiderare si asiguarea pe persoana fizica a tuturor participantilor la trafic  buiclisti si cei cu trotinete electrice , scutere electrice si ei genereaza un pericol  chiar daca sunt vehicule usoare , e benefic si pentru aceste tipuri de participanti la trafic !

In cazul persoanelor Juridice si companiilor cu un numar mare de autovehicule si vehicule si care transporta marfa oameni etc . sa poate mentine RCA pe fiecare vehicul si autovehicul din parc.

Nu se poate ca un autovehicul sau vehicul sa raspunda pentru un incident , oricum persoana care o coduce raspunde pana la urma .

Asta cu asiguarea pe toate vehiculele si autovehiculele este o hotie din partea Asiguratorilor , cum sa ai un autoturism pe care paltesti asigurarea si sa ai si o remorca pe care iara platesti asigurarea si tu remorca oricum o folosesti mult mai putin ca si autoturismul .

Asa avand asigurarea pe CNP oricum raspunzi personal pentru incidentele in trafic .


Manasturean Andrei Cornel    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Manasturean Andrei Cornel să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...