AsfaltareStradaCaleaDoftanei

Domnule primar,

Noi, semnatarii acestei petitii, va solicitam sa urgentati asfaltarea strazilor Calea Doftanei, Bobalna, Orizontului, Muscelului.

In vederea unui mai bun dialog si a intaririi legarurilor intre administratia publica locala si comunitate, va solicitam sa invitati la discutii un grup de minim 3 persoane dintre semnatarii acestei petitii.

Totodata , va solicitam ca in baza legii Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, consolidata 2009, sa ne comunicati in termenul legal de 10 zile raspuns la urmatoarele intrebari:

-cand au fost asfaltate complet urmatoarele strazi:Calea Doftanei, Bobalna, Orizontului, Muscelului.

-care a fost costul pentru asfaltarea acestor strazi

-cand preconizati ca vor fi asfaltate strazile mentionate

-care va fi valoarea/costul la care se va ridica aceasta investitie (estimativ)

-care este modalitatea legală in care conducatorii auto  care si-au distrus masinile din cauza starii tehnice in care se afla aceste strazi, pot recupera banii platiti pentru lucrarile de reparatie ale autoturismului.

Domnului primar al Municipiului Campina.


Grupul campinenilor cu atitudine civica    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook