Asfaltarea Străzii Caisului Dobroesti

Prin aceasta petitie dorim sa ne exprimam ingrijorarea cu privire la starea strazii Caisului - fiind o strada caruia ii lipseste asfaltul si trotuarele, un drum plin de gropi, denivelari si praf sau noroi. Este o strada parcursa zilnic de automobile si pietoni.     

Pe timp de vara exista foarte mult praf in aer din cauza masinilor ce tranziteaza strada si aerul devine greu de respirat pentru cetatenii care circula pe aceasta strada.Iar pe timp de iarna sau ploios deoarece marginea drumul denumita de noi „trotuar imaginar” se uneste cu drumul si toata strada se transforma intr-un lac sau o balta foarte greu de parcurs.       

Pe aceasta cale solicitam institutiei dumneavoastra sa ia masuri pentru remedierea situatiei expuse. Astfel, prezentul petitionar solicita urmatoarele:

   Asfaltarea strazii Caisului si a trotuarului aferent.

Va mulțumim,

Cetatenii din strada Caisului Dobroesti


Cetățenii din strada Caisului Dobroesti    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cetățenii din strada Caisului Dobroesti să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...