Asfaltarea drumului DJ 293 Mileanca - Coțușca

Către Consiliul Județean Botoșani

Prin prezenta petiție, locuitorii satelor Codreni-Puțureni, ne exprimăm, din nou, dezamăgirea și îngrijorarea cu privire la starea deplorabilă a DJ293 Mileanca-Codreni-Puțureni-Coțușca.

Acest drum nu îndeplinește standardele minime europene și reprezintă un real pericol și o adevărată sfidare la adresa tuturor celor care sunt nevoiți să îl parcurgă zilnic sau săptămânal.

Infrastructura de o foarte proastă calitate are consecințe directe și din punct de vedere economic pentru locuitorii zonei. Astfel, cheltuielile de întreținere prin reparații ale autovehiculelor cetățenilor care circulă frecvent acest drum sunt cu mult mai mari decât ar trebui să fie în mod obișnuit.

Dat fiind faptul că o parte din drumurile județene din Botoșani au fost reabilitate, nu putem decât să observăm o distribuire discreționară a bugetului pentru modernizare.

Pentru bunăstarea tuturor locuitorilor acestui județ, ar trebui să conteze nevoile reale ale unei comune și nu culoarea politică.

Din acest motiv, vă solicităm să inițiați demersurile necesare, CU CELERITATE, pentru rezolvarea acestei probleme care persistă, în ciuda demersurilor și solicitărilor inițiate în ultimii șapte ani.

În MOD IMPERATIV solicităm a vă îndrepta atenția asupra Proiectului de Modernizare al DJ 293 Mileanca-Coțușca.

Cristian Robert Sauca - in numele locuitorilor din satele Codreni - Puțureni - Coțușca .

Sauca Robert Cristian    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Sauca Robert Cristian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.