Asfaltare str. Maica Domnului, sector 2, Bucuresti

Catre:

Primaria Muncipiului Bucuresti

Primaria Sectorului 2 Bucuresti

Noi, semnatarii acestui document, in calitate de contribuabili, în virtutea dreptului constitutional de petitionare (Art. 51, alin. 1 din Constitutia Romaniei), cerem insistent includerea strazii Maica Domnului intr-un program de imbunatatire a infrastructurii rutiere si consideram ca este esentiala includerea acesteia pe lista de prioritati de investitii pentru refacerea infrastructurii si suprastructurii caii de rulare (1. Linie tramvai: refacere terasament, inlocuire traverse, sine, prinderi, amortizoare de zgomote si vibratii; 2. Carosabil: frezare si asternere mixturi asfaltice), dat fiind faptul ca circulatia pe acest drum a devenit greoaie si chiar periculoasa, iar multi posesori de autoturisme si-au avariat masinile si au suferit pagube materiale.

Totodata , va solicitam ca in baza legii Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, consolidata 2009, sa ne comunicati in termenul legal de 10 zile raspuns la urmatoarele intrebari:

-Cand a fost asfaltata complet str. Maica Domnului si care a fost costul investitiei?

-Cand a fost reabilitata linia de tramvai pe acest tronson de drum?

-Cand preconizati ca vor demara lucrarile de refacere a infrastructurii pe strada mentionata?

Va multumim!

Prin semnătura mea, autorizez Andrei Obreja să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.