Asfaltare Str. Liviu Rusu, Cluj Napoca

Către Primăria Mun. Cluj-Napoca

În atenția Domnului Primar Emil Boc

Subsemnata Rusu Patricia Maria, domiciliată în Cluj-Napoca, Str. Aleea Garofitei, Nr. 1, Jud. Cluj, în calitate de președinte al Asociației de Proprietari Strada Sf. Maria Făget avand CUI 33210351, alături de membrii asociației, rugăm prin prezenta adresa, asfaltarea și modernizarea obiectului rutier Str. Liviu Rusu, Cluj-Napoca, din cartierul Făget 

De asemenea rugăm următoarele:

  • prioritizarea obiectivului menționat, având în vedere că strada se afla în stare avansată de degradare fiind aproape impracticabilă deplasării pe jos în condiții de ploi/zăpezi, iar accesul la străzile private aferente este impracticabil fără o masina 4x4 de teren, cauză fiind noroiul, zăpada și apa acumulată în bălți.
  • strada face parte din domeniul public al localitatii Cluj-Napoca de ani buni, deservește o grădiniță și este zilnic intens circulata de locuitorii din zona atat pietonal cât și cu autovehicule. Dat fiind panta de înclinare accentuata în anumite zone, lipsa bordurii și a trotuarelor, este pusă într-un real pericol viața persoanelor și a copiilor, mai ales pe timpul iernii, cand la coborare sunt masini care pierd controlul direcției, din cauza faptului ca deszăpezirea nu este una corespunzătoare și zăpada persistă pe tot parcursul iernii. Menționăm că această stradă ce face parte din domeniul public, este situată la o altitudine de 640-700m, cu 300m mai mult față de cota orașului la nivelul Somesului, iar temperatura este cu 5-7 grade mai mică, zăpada persistand pe tot parcursul iernii.
  • dorim să evidențiem atât partea estetică cât și cea umană, din punct de vedere al confortului în ceea ce privește accesul cu un carucior pentru copii sau pentru locatarii mai în vârstă.
  • nu în ultimul rând dorind să menționăm că de-a lungul anilor am depus mai multe sesizări privind acest drum public, iar acțiunile primăriei au fost limitate la a arunca un asfalt refolosit, colectat din alte zone, adică o lucrare ieftină de calitate proastă, durabilitate scăzută, fără a face șanțuri de colectare a apelor, fără trotuare, mai rău ca la țară.

Vă rugăm să fiți un bun gospodar, să țineți cont și de faptul ca densitatea populației a crescut în această zonă sus menționată.

Totodată, în conformitate cu Legea nr. 544/2011 privind liberul acces la informațiile de interes public, rugăm comunicarea demersurilor efectuate privind prezenta solicitare.

Vă mulțumim,

Asociația de Proprietari Sf. Maria, Făget

prin Președinte Rusu Patricia Maria


Patricia Maria Rusu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Patricia Maria Rusu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...