ASEB cere demisia lui Radu Banciu

Asociația Studenților și Elevilor Basarabeni susține că declarațiile lui Radu Banciu la postul de televiziune B1TV sunt inadmisibile.

Presa trebuie să fie coloana libertății și a adevărului, nu există loc pentru erori și nedreptăți. Într-o ieșire curajoasă Radu Banciu și-a permis să denigreze și să defăimeze Republica Moldova și populația acesteia într-un mod jalnic și inacceptabil. Declarațiile acestui personaj  formează opinii, iar în acest context faptul dezamăgește și întristează. Nu doar că este o instigare la xenofobie și detestare, ci și un exemplu elocvent de incultură.

În aceste condiții, tinerii consideră absolut necesară demisia domnului Banciu din orice sferă a presei românești pentru că această persoană nu merită și nu poate fi o voce a României.

Haideți să susținem acest demers.

Împreună suntem mai puternici!

 


Asociația Studenților și Elevilor Basarabeni    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook