Aplicatia HAMS-spune NU examinatorilor spagari!

Politia Romana rutiera refuza implementarea aplicatiei HAMS folosita in alte tari pentru examinarea traseului auto! Aplicația Microsoft e denumită HAMS (Harnessing AutoMobiles for Safety) și poate face exact ceea ce face și polițistul în timpului examenului. Practic, analizează stilul de condus al șoferului și constată dacă acesta este pregătit sau nu pentru a deveni șofer.
Sistemul e simplu: pentru ca aplicația să își poată face treaba e nevoie doar de un smartphone montat pe parbriz, dotat cu camere și localizat prin GPS și un giroscop.

Aplicația dezvoltată de Microsoft și care ar putea înlocui polițistul la proba practică pentru obținerea permisului de conducere ar putea avea avantaje privind corectitudinea evaluării. În plus, emoțiile în prezența polițistului ar putea dispărea pentru cursanți. 

https://www.google.ro/amp/s/adevarul.ro/locale/galati/politistii-spagari-rutiera-distrus-aparatura-supraveghere-montata-procurori-continuat-ia-mita-judecatorii-le-au-redus-pedepsele-1_5ccc03f9445219c57e339ed9/index.amphtml

http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11181-coruptia-ucide-instructorii-auto-intermediarii-spagii-pentru-politistii-examinatori

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Lady A. să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook