Anularea tăierii salariilor asistențiilor maternali!!

Un asistent maternal nu înseamnă doar un cadru legal de reprezentare al unui copil, înseamnă mult mai mult de atât. În momentul în care m-am decis să merg pe acest drum nu m-am așteptat ca atașarea din partea copilui să fie așa mare. Sunt asistent maternal de peste 15 ani si am în grijă doi copii minunați, în vârstă de 18 ani, respectiv 14 ani. Amândoi fac parte din din familia noastră, fiecare de la vârsta de un an jumate. În tot acest timp nu a fost loc de comparație între ei și ceilalți membrii ai familiei. Cu cel mic suntem într-un proces de adopție. Când cel mare a ajuns în familia noastră, am observat miciile lui devieri de comportament, nouă nespunându-ne nimeni ca el suferă de handicap de gradul 1, acesta fiind cel mai grav. Pe parcursul unor investigații mai amănunțite am descoperit acest lucru. A durat aproximativ un an până s-a dat diagnosticul. Noi locuim în județul Constanța,dar nu în oraș, iar asta a făcut ca traseul să fie și mai greu. Țin să menționez că toate costurile drumurilor făcute spre Constanța, precum și tratamentele, au fost suportate din buzunarul propriu. Toate acestea au facut posibil ca acest copil să avanseze în cel mai slab grad de handicap, putând astfel să se integreze în viața socială. La timpul respectiv, nimeni nu m-a intrebat dacă ne este greu, dacă se poate face ceva pentru noi și totuși am reușit. Am făcut tot ce ar fi făcut o mamă, care își iubește copilul, iar ei doi sunt copii mei.

 După atâția ani de devotament și implicare, am fost anunțată de DGASPC Constanța, că începând cu data de 1 noiembrie 2021, se vor face anumite schimbări în privința plății salariilor, asta însemnând micșorarea cu 50 % a actualului salariu. Este revoltător ca în prag de iarnă în contextul în care prețurile la energie, gaz, combustibil au crescut considerabil, noi să nu putem să ne plătim utilitățiile și să ne întreținem familiile. Când am vrut să ne facem vocea auzită în fața DGASPC-ului, aceștia ne-au oprit inițierea protestului cu pretextul pandemiei.

Prin această petiție dorim sa protestăm față de lipsa fonduriilor  pentru plata salariilor și funcționarea  DGASPC Constanța.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Anonim să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...