Anularea alegerilor Colegiului Fizioterapeuților din România

Prin  prezenta solicităm anularea alegerilor din 12 noiembrie 2017  , în  vederea alegerii  primelor organe de conducere ale  Colegiul Fizioterapeuților  din România  , deoarece  nu au fost mediatizate pe canalele  mass-media, nici  pe site-urile DJSP-urilor, nici pe site-ul Ministrului  Sănătății, nici prin notificari către  Spitale, Clinici, etc... datorită  acestui aspect , mulți  colegi neavând  posibilitatea  a vota !Candidații  nu au fost cunoscuți , decât  cu câteva zile înainte de vot !Informația  a fost publicată  numai pe pagina de Facebook a Federației Române  a Asociațiilor de Fizioterapie(FRAF )  și  mulți  colegi nu au cont Facebook!  Adresele de e-mail  publicate pe pagina  de Facebook  a FRAF , prin care colegii se puteau înscrie pe listele electorale, unele au fost   greșite , de exemplu cea pentru Bucuresti! Nu s-a respectat  Regulamentul Electoral al acestor alegeri și  cei înscriși  să  voteze , au fost obligați  să  prezinte la vot Diploma de Licență  în  original, astfel încălcându-se regulamentul electoral!  Nu s-a făcut  public numărul  de  votanți  înscriși!Buletinele de vot puteau foarte  ușor  să fie completate  în  cazul în  care votai mai puțini  candidați, numărul  acestora fiind sugerat de cei din comisia de supraveghere ! Nu a existat confidențialitate în  momentul votării,  așa  cum era prevăzut  în  Regulament! Considerăm  că  aceste alegeri au fost fraudate  și  solicităm  anularea lor. Menționăm  că  la conducerea Colegiului  Fizioterapeuților  din România  sunt aceleași persoane  de la conducerea FRAF  și  nu avem certitudinea că demisia acestora din conducerea FRAF  a fost   scrisă  și  semnată   înaintea  prezentării  candidaturii  !  Dorim  refacerea  alegerilor  !

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Bălan Dorina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...