Cerem anularea 3-Comert in cazul evidentei sumare!

În cercetarea statistică anuală 3-Comert se solicită informaţia pe grupuri de mărfuri vândute, însă acest lucru este imposibil când entitarea a ales metoda sumară – numită a preţului cu amănuntul (pct. 41 SNC Stocuri). Dar colaboratorii statisticii oricum cer acest raport și ameninţează cu amenzi în cazul neprezentării! Cerem anularea raportului statistic 3-Comert pentru întreprinderile care duc evidenţa sumară!

Ежегодный статистический отчет 3-Comert требует информацию о группах проданных товаров, но это невозможно, когда предприятие выбрало суммовой метод учёта розничной ценой (ст 41 НСБУ Запасы). Вместе с тем сотрудники статистики требуют этот отчет в любом случае и грозят штрафами в случае непредставления! Мы требуем отмены статистического отчета 3-Comert для предприятий, которые ведут суммовой метод учёта!

Buzdugan Lidia    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Buzdugan Lidia să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.