Anulare Pl-x 145, strangere de semnaturi

Petiție online către Președintele României pentru anularea PLX 145

Stimate Președinte,

Noi, cetățenii României, suntem profund îngrijorați în privința PLX 145, o lege care afectează direct familiile și copiii și care, din perspectiva noastră, este neconstituțională. Mai mult decât atât, această lege a fost votată de către camerele Senatului și Deputaților fără a ține cont de părerile și opiniile cetățenilor.

Suntem profund preocupați de faptul că această lege va reduce drastic drepturile părinților și ale copiilor, punând în pericol sănătatea și siguranța acestora. De asemenea, suntem ingrijorați de caracterul neechitabil și neconsiderat al acestei legi care nu a luat în considerare părerea și opiniile noastre.

De aceea, vă solicităm, stimate Președinte, să anulați rapid această lege neconstituțională și să protejați drepturile și sănătatea copiilor și familiilor din România. Este datoria dvs. să acționați cu promptitudine și să garantați că politicienii noștri sunt responsabili și sensibili la nevoile cetățenilor lor.

În această perioadă dificilă, ar trebui să ne concentram pe creșterea bunăstării și siguranței populației noastre, nu să adoptăm legi care aduc prejudicii familiilor și copiilor noștri. Sperăm că veți aborda această problemă cu seriozitate și că veți acționa pentru protejarea drepturilor noastre, cele ale copiilor noștri și cele ale familiilor noastre.

Vă mulțumim pentru atenția acordată acestei petiții și așteptăm cu nerăbdare să acționați în acest sens.

Cu respect,

Semnatarii petiției.


Nicusor Ionita    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Nicusor Ionita să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...