Anulare/Modificare lege statut fizioterapeut !

De curand a fost postat pe paginile de socializare statutul fizioterapeutilor, in care absolventii de Medicină-BFT-iști si Fiziokinetoterapeuți sunt asimilați kinetoterapeuților si profesorilor CFM!Dragi absolvenți de Medicină, FKT, BFT și BFKT, pretuiti-va meseria si haideți să cerem anularea/ modificarea Legii
privind organizarea şi exercitarea profesiei de fizioterapeut, precum şi pentru înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Colegiului Fizioterapeuţilor din România ” 
 , Kinetoterapeutii și Profesorii CFM au atribuții și competențe de Kinetoprofilaxie și de Kinetoterapie sportivă, iar fiziokinetoterapeuții și BFT-iștii (BFKT) sunt singurii abilitați și competenți să lucreze cu pacientul, în oricare din patologiile medicale! 

Dacă nu ne mobilizăm acum, am învățat și muncit degeaba! În nici o țara din UE fizioterapeuții nu sunt absolvenți de EFS!

VREM ANULAREA LEGII MAI SUS MENȚIONATE ÎN FORMA ACTUALĂ și MODIFICAREA EI CU DELIMITAREA CLARĂ A COMPETENȚELOR SI A DENUMIRII ABSOLVENȚILOR DE MEDICINĂ SI A CELOR DE EFS! 

Link-ul către forma finală a legii asa cum a fost adoptată!Vă rog să citiți să să vedeți ce s-a adoptat FĂRĂ SĂ NI SE CEARĂ PAREREA! http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2015/pr440_15.pdf

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook