Anulare/Modificare lege statut fizioterapeut !

De curand a fost postat pe paginile de socializare statutul fizioterapeutilor, in care absolventii de Medicină-BFT-iști si Fiziokinetoterapeuți sunt asimilați kinetoterapeuților si profesorilor CFM!Dragi absolvenți de Medicină, FKT, BFT și BFKT, pretuiti-va meseria si haideți să cerem anularea/ modificarea Legii
privind organizarea şi exercitarea profesiei de fizioterapeut, precum şi pentru înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Colegiului Fizioterapeuţilor din România ” 
 , Kinetoterapeutii și Profesorii CFM au atribuții și competențe de Kinetoprofilaxie și de Kinetoterapie sportivă, iar fiziokinetoterapeuții și BFT-iștii (BFKT) sunt singurii abilitați și competenți să lucreze cu pacientul, în oricare din patologiile medicale! 

Dacă nu ne mobilizăm acum, am învățat și muncit degeaba! În nici o țara din UE fizioterapeuții nu sunt absolvenți de EFS!

VREM ANULAREA LEGII MAI SUS MENȚIONATE ÎN FORMA ACTUALĂ și MODIFICAREA EI CU DELIMITAREA CLARĂ A COMPETENȚELOR SI A DENUMIRII ABSOLVENȚILOR DE MEDICINĂ SI A CELOR DE EFS! 

Link-ul către forma finală a legii asa cum a fost adoptată!Vă rog să citiți să să vedeți ce s-a adoptat FĂRĂ SĂ NI SE CEARĂ PAREREA! http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2015/pr440_15.pdf

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook