Antena 3, NU TE MAI VREM AICI !!!

2034A338-9ED4-45C0-8237-F47DC12FFE4C.jpegAntena 3 este un post politic care măsluiește toate știrile în favoarea imaginii PSD și care spală creierul oamenilor naivi, inducându-i în eroare prin materialele lor necinstite!

Câteva exemple:

-denigrarea grosolană a partidelor-concurență ale PSD, prin minciuni și materiale scoase din context.

-Antena 3 a depășit orice limită a bunului simț, când criticau oameni obișnuiți care ieșeau în stradă pentru a spune ceea ce îi deranjează, în condițiile în care ei au constituit prima televiziune de știri din România care incita oamenii la revoltă în stradă, după arestarea lui Dan Voiculescu. Ei aveau promo-uri publicitare doar cu scopul de a scoate oamenii în stradă, iar prezentatorii lor au condus marșul.

-Antena 3 dezbină familii! .... "Și mă uitam cum vorbele lui Gâdea și Badea ieșeau din gura ei și simțeam neputință, durere și inutilitate. Mi-am propus de multe ori să nu mai discut politică cu mama, de fiecare dată ne certăm, de fiecare dată mă doare că se îndoiește de judecata mea, că îi e mai simplu să creadă niște necunoscuți care o mint așa cum vrea ea. Și, deși înțeleg că a avut o viață grea, cu muncă la câmp de la 8 ani la 18, vară de vară, ca să aibă bani să meargă la școală, tot îmi e greu și mă apucă o furie imensă pe faptul că încă se mai poate așa ceva: să truchezi fotografii și adevăruri, să minți, să manipulezi, fără ca nimeni să te sancționeze, în timp ce CNA își doarme somnul cel de moarte, să te joci cu mințile oamenilor simpli care nu pot concepe că la televizor li se spun minciuni cu scopul de a fi folosiți. Doar televizorul e locul unde te uiți ca să te informezi, ceea ce spun ăia e literă de lege, ei sunt niște semizei, niște deținători de adevăruri pe care apoi le comunică și celor mai puțin norocoși decât ei. Și am fost și eu acolo și mă tot întreb cum or dormi oamenii ăia, nu, nu Gâdea, Badea, Ursu, Chireac și alte vedete gras plătite în mințile cărora colcăie r*****l, nu, oamenii ăia cu salarii mici care au opțiunea de a spune "Stop, nu vreau să mă degradez moral, nu vreau să fac parte din mizeria asta, fiindcă atâta vreme cât am mâini, picioare și o urmă de creier, nu am cum muri de foame !!".  " - O femeie simplă.

-În 2013, unii dintre protestatari puneau pe Facebook selfie-uri cu hashtag-ul #oamenifrumosi, iar Antenele se foloseau de asta la greu ca să-i atace, mai ales că televiziunile lui Voiculescu primeau bani de la RMGC.

-Cel mai înfocat comentator de atunci,Mugur Ciuvică, voia să atace tinerii de la protestele Colectiv că-i criticau pe Ponta și Oprea: „Acum băsiștii sunt rockeri. Dacă nu au fost, au fost in tinerețe. Băsiștii au devenit rockeri acum. Pe vremea cu Roșia Montana toți băsiștii erau ecologiști. Între turul 1 și 2 anul trecut, toți băsiștii erau iohanniști.". Zeci de  familii sufereau în urma incendiului, deoarece fiii/fiicele/frații/surorile/prietenii/iubiții/iubitele lor s-au risipit odată cu ultima părticică rămasă din clubul Colectiv. În loc să încerce să liniștească apele și să transmită condoleanțe, cum ar fi fost și normal, urâcioșii au început să îi ia peste picior pe oamenii care au fost solidari cu familiile victimelor. Urât!

-Mânjesc tricolorul cu fiecare ocazie: În 2013, Antenele, cu ajutorul lui Ponta și a Armatei Române, au făcut cel mai mare Tricolor din lume, o monstruozitate de țesături colorate care au acoperit câmpuri întregi din Clinceni. Ceva atât de monolitic, că Ceaușescu s-ar fi simțit rușinat cu Casa Poporului.

-De ziua mondială a libertății presei, au comparat certurile lor mediatice cu Băsescu, cu jurnaliștii uciși, bătuți și arestați pentru că-și făceau datoria. Au depășit limita bunului simț, când au început să difuzeze imagini de pe patul de spital cu victimele cazului Colectiv. Aici vorbim de oameni muribunzi cărora li se încălca demnitatea și intimitatea pentru un amărât de rating.

-Mint prin omisiune cât de des posibil! "Genialitatea" lor nu constă în manipularea prin vedete în vârstă/consacrate și prin drapel, că astea s-au mai făcut. Ei rup cu jumătățile de adevăr, urlate pe un ton acuzator. De-a lungul timpului, Gâdea a fost prins cum încerca să încuie un fost expert DNA cu o dezvăluire fictivă, sau să îl prezinte pe Patapievici ca latifundiar la Roșia Montană, când el avea doar un metru pătrat de teren cumpărat simbolic acolo, în semn de protest. Asta ca să nu mai zic de episodul în care l-au pus pe Julio Iglesias Junior să spună „Jos Băsescu!", fără să-i explice ce spune. Antena 3 e cel mai bun exemplu că aceeași informație reală, povestită altfel, poate deveni ceva execrabil.

-La protestul #Rezist din iarna anului 2016-2017, cameramanii filmau în sensul opus avansării protestatarilor, pentru ca aceștia să pară mult mai puțini!

-În cel mai recent episod, au permis ca la emisiunea lor "de bază" să se afirme faptul că în Piața Victoriei au sosit peste 400.000 de oameni la protestul "împotriva abuzurilor". În realitate, nu erau mai mulți de 150.000, iar asta s-a observat cu ochiul liber.

-La primirea Simonei Halep pe Arena Națională, după ce aceasta a câștigat al doilea titlu Roland Garros din istoria României la feminin, a fost cenzurat momentul în care, față de primarul general al capitalei (Gabriela Firea), au fost exprimate nemulțumirile celor prezenți, cu privire la modul în care același primar a vrut să o primească pe campioană, și anume în fața Arenei Naționale, pe trepte. În urma presiunilor publice, primăria a acceptat mutarea evenimentului în arenă. Cei de la A3 au susținut că oamenii au venit în grupuri organizate pentru a protesta împortriva PSD, însă adevăratul motiv al huiduielilor a fost felul în care era să (nici nu) fie primită campioana noastră. Nimeni nu a venit în grupuri antipolitice, am fost prezentă la eveniment. Ba mai mult, un invitat "fidel" al emisiunii a susținut la un moment dat că acele huiduieli erau adresate chiar...Simonei! Penibil!!

-Liviu Deagnea a fost invitat la data de 10.06.2018, pentru a vorbi despre mitingului PSD din data de 16.06.2018, la emisiunea Sinteza Zilei. Pe parcursul acelei emisiuni, Liviu Dragnea a atacat direct procurorii și pe președintele României, ba mai mult, a adus acuzații nefondate la adresa NATO & UE, și anume că acestea au "înființat statul paralel". Jurnalistul Mihai Gâdea nu a intervenit pentru a redresa ordinea legală în cadrul emisunii.Chiar un membru al CNA (Consiliul Național al Autovizualului) s-a autosesizat cu privire la cele afișate:   „Pe tot parcursul emisiunii, Liviu Dragnea a făcut afirmaţii grave, pentru care nu a adus niciun fel de dovezi, iar moderatorul emisiunii nu a intervenit în niciun fel pentru a echilibra situaţia. Preşedintele Partidului Social Democrat şi al Camerei Deputaţilor a ameninţat procurorii şi pe preşedintele ţării, a declarat ca UE şi NATO «au finanţat statul paralel», a făcut afirmaţii mincinoase la adresa unor ONG-uri şi a lăsat să se înţeleagă că, dacă lucrurile în justiţie nu vor merge aşa cum vrea PSD, vor veni la Bucureşti şi mai mulţi manifestanţi, care vor rămâne cât va fi nevoie”.  Ea a continuat: „Afirmaţiile liderului PSD amintesc de anul 1990, când FSN a scos în stradă muncitorii de la IMGB pentru a face ordine, iar minerii au fost chemaţi la Bucureşti pentru a curăţa Piaţa Universităţii de elementele turbulente şi pentru a devasta sediile celor «vânduţi străinilor» (partidele de opoziţie şi ziarele care scriau împotriva FSN). Nici de această dată moderatorul emisiunii nu a intervenit. Un lider politic răspunde în faţa alegătorilor pentru declaraţiile sale, dar un jurnalist este obligat să respecte legislaţia audiovizualului” (...) „Ştiu că s-a încălcat legislaţia: au fost făcute acuzaţii fără dovezi, moderatorul nu a intervenit... Aş vrea să se discute cât mai repede în şedinţă, dar depinde de ordinea de zi pe care o face domnul Răsvan Popescu. Sunt multe lucruri grave care au ajuns pe TV în ultimele luni, aşa că sunt multe de discutat.”, a înscheiat Rusu.

Și multe altele...

În concluzie, componenta "Antena 3" a trustului Intact, îndeplinește toate condițiile pentru a fi eradicată din grila de programe!

Contribuie și tu la combaterea spălării pe creier! Poți începe prin a semna această petiție!

Mulțumesc pentru atenție, o zi bună!