Andrei Popescu un Ministru pentru tineri ! NU maine ci ACUM!

În atenția domnului Prim-Ministru desemnat, Dacian Cioloș

În spiritul mișcărilor de stradă care susțin promovarea unor profesioniști în structurile guvernamentale, credem că e momentul ca și Ministerul Tineretului și Sportului să fie condus de către un tehnocrat care se bucură de o largă recunoaștere în rândul tinerilor, a ONG-urilor de și pentru tineret și a instituților care lucrează cu tinerii în Romania.

Andrei nu are în spate vreun partid. Și-a construit cariera prin muncă – de la voluntar la președinte într-o organizație pentru tineri, și apoi coordonator al unui program extrem de important pentru educația din România - Tineret în Acțiune - exemplu de bună practică la nivel European.

Andrei Popescu este profesionistul capabil să fie un adevărat ambasador al tinerilor în fața celorlalți decidenți din administrația centrală și locală. Datorită expertizei sale în domeniul politicilor pentru tineret și a deschiderii nedisimulate față de beneficiarii programelor de tineret pe care le-a coordonat, a demonstrat că poate fi un lider care impune profesionalism și generează schimbare.

Ce îl recomandă pe Andrei Popescu pentru funcția de ministru?

  • Andrei a dovedit de-a lungul timpului implicarea lui în munca pentru și cu tinerii în România. A fost voluntar în diverse organizații, de și pentru tineret, unde a avut multiple roluri: de la voluntarul care a împărțit afișe și flyere, la formator și președinte

  • A generat o serie de activități de și pentru tineret la nivel local, național și European, ca proiecte, evenimente, cursuri de formare sau a dezvoltat programe de mentorat pentru tineri  

  • Din 1999 lucrează în domeniul gestionării fondurilor europene pentru educație în cadrul Agenției Naționale pentru Programe Comunitate în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP). A lucrat în cadrul programului Grundtvig, dedicat educației adulților iar în perioada 2007 - 2013 a coordonat Programul Tineret în Acțiune, un program al Comisiei Europene care oferă finanțare proiectelor de și pentru tineret, ambele bazate pe educația non-formală.

  • Din 2014 este coordonatorul departamentului de comunicare și promovare din cadrul ANPCDEFP - generând unele dintre cele mai de impact proiecte educaționale destinate tinerilor

  • El a coordonat cu succes programul Tineret în Acțiune timp de șapte ani și a reușit să aducă implementarea programului în România, exemplu de bună practică la nivel European

  • Este o persoană cu viziune care dovedește prin fapte impactul muncii lui

  • Este o persoană mereu în contact direct cu multe organizații de tineri, organizații și instituții care sprijină tineretul, apreciat public pentru meritele sale în acest domeniu.

  • Este un inovator, care generează schimbarea în toate proiectele în care se implică

  • Este o persoană care conectează diverse domenii, păreri și finalizeză ideile prin acțiune

 

Andrei Popescu - în viața de zi cu zi

Andrei Popescu este, în primul rând, pasionat de munca sa, căreia îi alocă deseori și weekend-urile. În timpul liber, îi place sa citeasca, să călătorească sau să practice sport de masă paticipând la curse de semimaraton și maraton.

De asemenea, suntem convinsi ca Andrei Popescu este profesionistul de care Guvernul Ciolos are nevoie in pozitia de ministru al Tineretului si Sportului pentru dezvoltarea pe termen lung a programelor de sport și tineret.

Noi credem în Andrei Popescu ca și Ministru al Tineretului și Sportului în România! Susține-ne cauza și semnează petiția !

Ong-uri care il sustin pe Andrei Popescu si petitia: Click AICI

Dacă doriți să aflați mai multe despre Andrei Popescu puteți accesa profilul: Linkedin .

Ministerul Tineretului și Sportului se înnoiește într-un guvern tehnocrat! Haideți să vedem care ar fi nevoile sectorului de tineret și soluțiile așa cum le vedeți voi care ar putea fi puse în practică cu sprijinul MTS.

Astfel vă rugăm să menționați în comentariile voastre pe pagina de FB atât nevoie cât și soluția/soluțiile vizate de voi. Mulțumim. https://www.facebook.com/sustinandreipopescu/


Adrian Șuhanea    Contactați autorul petiției