Amplasarea unui semafor la trecerea de pietoni din fata Campusului Universitar

Aleea Sinaia,  (strada pe care se afla Campusul Universitatii „Valahia”, langa magazinul Dedeman) a devenit treptat un drum de mare viteza. Trecerea de pietoni nesemaforizata de la intrarea in campus a devenit astfel un pericol pentru orice pieton nevoit sa o strabata. Ea este amplasata imediat dupa o curba, iar daca masinile circula si cu viteza dinspre directia Aninoasa, vizibilitatea ei este extrem de redusa. Oamenii, in special studentii, sunt nevoiti sa astepte in fata trecerii pana un sofer opreste si chiar si asa, pietonii se asigura aproape la fiecare banda. In ultima perioada au avut loc si cateva accidente in zona in care au fost implicati studenti, dar care din fericire nu s-au sfarsit cu o tragedie.. pana acum.

Doresc prin aceasta petitie sa trag un semnal de alarma pentru autoritatile care poate nu constientizeaza pericolul la care sunt expusi zilnic foarte multi oameni. Semnaturile vor fi trimise catre institutiile avizate impreuna cu solicitarea amplasarii unui semafor care sa reduca riscurile de accidente si care, bineinteles, sa limiteze si viteza soferilor din zona respectiva. Este necesar sa facem ceva acum pana nu devine totul o poveste cu final tragic.