AM DREPTUL SA TRAIESC!!!

Sora mea are 26 de ani iar de 6 săptămâni trăiește o dramă deoarece, STATUL ROMÂN, neavând “protocoalele” necesare dezinfecției aparaturii medicale ( în cazul de față RMN) , îi refuză DREPTUL LA SĂNĂTATE!!!

WhatsApp_Image_2020-06-30_at_16.06_.09_2.jpeg

Maria ajunge de urgență la spitalul Județean Brașov în urma unei crize generalizate, diagnosticată ulterior cu “peic fronto-temproo-parietal”, pe scurt, tumoră pe creier cu evoluție imprevizibilă si necunoscută ( conform scrisorii medicale).

La internare în Spitalul Județean, testul COVID reiese negativ.

După două zile, la ora 3 dimineața este transferată la Sp. de Psihiatrie și Neurologie, Brașov, secția COVID, pe motiv că a fost “infectată din greșeală” în spital.

Asimptomatică, 5 săptămâni este ținută în spital cu tratament medicamentos pentru reducerea edemului și zero alte investigații pentru această problemă de sănătate.

Externată cu ultimul test COVID pozitiv ( după 5 săptămâni petrecute în spital), cu recomandarea de a nu părăsi locuința decât dacă este necesar, încă 7 zile, I SE REFUZĂ DREPTUL LA DIAGNOSTICARE!!!

Tumora pe creier prezinta evoluție imprevizibila si necunoscută, totuși, după 6 SAPTAMANI i se refuză dreptul și necesitatea de a face RMN pană la momentul în care va avea două teste COVID negative, consecutiv.

În timp ce in România au loc baira

 

muri și campanii electorale, unei tinere de 26 de ani i se refuză dreptul la VIAȚĂ!!!

În situația ei probabil mai sunt și alte cazuri, problema fiind una sistemică, statul român neavând "protocoalele" necesare pentru a salva vieți.

!!!Îndreptăm această petiție către Direcția de Sănătate Publică Brașov, Avocatul Poporului, Guvernul României, Ministerul Sănătății cu următoarele cerințe:

  • de urgență să i se acorde pacientei dreptul la investigații medicale ( în special RMN).
  • de urgență să fie întocmite protocoale pentru ca, indiferent de rezultatul testului COVID, pacienții să fie diagnosticați și tratați conform în cazul de orice altă afecțiune.

ROMÂNIA NU SUFERĂ NUMAI DE COVID 19!!!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ana Vidu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...