Alo Electrica!!! Vrem energie electrica fara intreruperi in Paulesti-Gageni-Cocosesti Prahova

Va invit sa sustineti aceasta petitie pe toti cei care sunt afectati de intreruperile dese ale curentului electric in zona Paulesti-Cocosesti-Gageni judetul Prahova.Acest lucru se intampla de mult timp,ne afecteaza aparatura electrocasnica,instalatia electrica,toata activitatea online-plati,transmiteri emailuri...Sunt intreruperi de  la cateva secunde pana la cateva minute ,suficient cat sa-ti afecteze tot ceea ce este conectat la energia electrica.Asa nu se mai poate!!! Aceasta petitie trebuie sa determine Electrica sa-si respecte obligatiile contractuale!!!

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.