Alianța Renașterea Națională - Responsabilizăm statul roman în legatură cu vaccinul Covid 19!

daniel-schludi-mAGZNECMcUg-unsplash1.jpgRiscurile la care este expus cetățeanul sunt deosebit de mari. Dorim să atragem atenția asupra lipsei unei strategii naționale de protecție a cetățeanului în fața efectelor secundare ale acestui vaccin. Statul român trebuie să dezvolte o metodologie care să asigure intervenția și sprijinul în cazul apariției efectelor secundare ale vaccinului împotriva Covid 19.

Alianța Renașterea Națională (ARN) susține libertatea de a alege sau respinge vaccinarea și încurajează informare referitoare la beneficiile și riscurile vaccinului ne declarăm total împotriva oricărei obligații referitoare la vaccinare și vom milita împotriva oricărei îngrădiri a libertăților datorită alegerii de a refuza vaccinarea. Semnați și distribuiți pentru un stat responsabil care își protejează cetățenii.

Alianta Renasterea Nationala - Cristian Horj    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Alianta Renasterea Nationala - Cristian Horj să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.