Alianța Renașterea Națională - Responsabilizăm statul roman în legatură cu vaccinul Covid 19!

daniel-schludi-mAGZNECMcUg-unsplash1.jpgRiscurile la care este expus cetățeanul sunt deosebit de mari. Dorim să atragem atenția asupra lipsei unei strategii naționale de protecție a cetățeanului în fața efectelor secundare ale acestui vaccin. Statul român trebuie să dezvolte o metodologie care să asigure intervenția și sprijinul în cazul apariției efectelor secundare ale vaccinului împotriva Covid 19.

Alianța Renașterea Națională (ARN) susține libertatea de a alege sau respinge vaccinarea și încurajează informare referitoare la beneficiile și riscurile vaccinului ne declarăm total împotriva oricărei obligații referitoare la vaccinare și vom milita împotriva oricărei îngrădiri a libertăților datorită alegerii de a refuza vaccinarea. Semnați și distribuiți pentru un stat responsabil care își protejează cetățenii.


Alianta Renasterea Nationala - Cristian Horj    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alianta Renasterea Nationala - Cristian Horj să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...