Lasati-l pe doctorul Bradisteanu in pace!

Reputatul cardiolog Serban Bradisteanu a fost retinut marti de DNA, cazand victima unui complot politic instrumentat de Traian Basescu. Desi nu exista nicio proba care sa-l incrimineze pe acest om care a salvat mii de vieti, el se afla sub ancheta salbatica a procurorilor politici ai lui Basescu.

Nu este prima data cand se comit asemenea abuzuri impotriva doctorilor valorosi ai Romaniei! Dupa ce acelasi Basescu l-a umilit pe Raed Arafat in ianuarie 2012, acum a gasit o noua tinta in persoana lui Serban Bradisteanu. Prea multe valori sunt calcate in picioare, cazand prada jocurilor murdare ale lui Basescu, cel al carui singur scop este sa starneasca ura si vrajba intre romani.

Ajunge! S-a ajuns prea departe! E timpul sa spunem un NU raspicat acestor mizerii! Si eu, precum si mii de alti romani, am fost salvati de medicul Serban Bradisteanu, Doctorul Inimilor.

Acum e momentul sa fim si noi alaturi de el, sa oprim cumplita nedreptate care i se face! Haideti sa-i aratam sustinerea noastra, ca nu il parasim la greu, sa-l ajutam asa cum ajuta si el mii de pacienti! Haideti sa-i cerem lui Basescu sa-l lase pe doctorul Bradisteanu in pace!

Chemati-i pe prietenii vostri si pe toti romanii de buna credinta sa se alature acestui demers, sa cerem pe o singura voce eliberarea Doctorului Inimilor de sub ghearele DNA!

 


Simona Cojocaru    Contactați autorul petiției