Ajutor pentru spitalele din Sibiu din bugetul excedentar al Primariei Sibiu

2A1AB3BC-B634-49FC-97B8-3AD2940DAA39.jpeg
  Este nevoie de statii de oxigen si suplimentarea paturilor in spitalele orasului, astfel incat bolnavii sa nu fie trimisi in spitalele din alte localitati. Aditional, este nevoie de paturi suplimentare pentru a putea trata si interna si alte persoane cu probleme grave de sanatate, care nu sunt legate de SARS-COV-2 dar care au si ei nevoie de spitalizare.
   Bugetul primariei Sibiu este excedentar de cel putin un an incoace, ca si locuitor al orasului, nascuta si crescuta in Sibiu, as aprecia ca acest buget sa fie folosit in scopuri utile, in timp cat mai urgent, pentru sustinerea situatiei in care se afla orasul nostru.

Prin semnare, autorizez pe Ioana G să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.