adio!!!

Cerem dreptul de a face ceea ce statul nu este in stare! Cerem dreptul de a fi alaturi de bolnavii si muribunzii nostri in spitale!Cerem dreptul de a le uda buzele cu apa si a-i  ajuta pe cei operati sa se ridice din pat,lipsa personalului aducandu-le moarte sigura!!!Nu cerem salarii mari pentru ca nu va ajung voua!Nu cerem sa faceti angajari!Cerem dreptul de a saruta mana parintilor nostri internati,aflati pe pat de moarte!Cerem dreptul de a ne vedea apropiatii inainte de a intra intr-o operatie din care nu stim daca vor iesi vii!Cerem dreptul de a fi tratati ca oamenii!!!Promitem ca atunci cand vom intra,sa nu lasam gandacii sa iasa!Promitem sa nu publicam poze ale mizeriei din spital!Cerem doar dreptul de a fi alaturi celor ce au nevoie de noi si pe care statul nu ii poate ajuta.Noi intelegem statul.Cerem sa ne inteleaga si statul pe noi.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Temiz Monica să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...