Acum vreau să decid eu. Pentru pârtie au decis alții!

Am inițiat această petiție pentru că există un precedent în care administrația orașului a abuzat de încrederea cetățenilor și a cheltuit banii publici pe investiții care nu sunt în interesul unui procent cât mai mare de cetățeni.
Exemple:(pârtie de ski, asfaltări inutile, cușcă pentru veverițe, lucrări de urbanizare executate greșit și refăcute, coloristică de prost gust și multe alte lucruri știute și neștiute)
Cerem să se organizeze un referendum, pentru a afla cu adevărat dorințele bistrițenilor vis-a-vis de alte lucrări mamut pe care, administrația dorește să le desfășoare în oraș.
În acest caz e vorba de noul stadion.
Tot mai mulți locuitori din Bistrița, consideră că altele sunt prioritățile locuitorilor. (revitalizarea orașului prin creșterea venitului fiecărui locuitor, centrul istoric, rețele de canalizare, întreținere școli și grădinițe, stategii de creștere a venitului populației, digitalizarea reala a interacțiunii dintre personalul administrativ si locuitorii orasului).
Construirea unui nou stadion nu este oportună. Cel puțin în acest moment. (minim 7 ani)
Această construcție va trebui deservită de căi de acces, utilități, iluminat, lucrări stradale, etc, care se vor plăti din bugetul orașului și nicidecum din fonduri venite de la Compania Națională de Investiții.
Este comun faptul că administrația informează intenționat greșit și deformat populația, asupra lucrărilor ce se execută din banul public.
Astfel ne trezim peste noapte cu bani cheltuiți pe obiective care nu deservesc nici măcar un procent de 5% din cei ce locuiesc în Bistrița.
Pentru o mai bună gestionare a banului public vă rog să vă exprimați dorința prin semnarea acestei petiții.
Mai menționam că în cazul în care se eliberează autorizația de construcție a unui nou stadion, atunci, stadionul vechi poate fi demolat, iar terenul aferent de aproximativ 4 hectare poate fi folosit pentru construcția de locuințe cu căile de acces aferente.
Credem că acest lucru poate duce o deteriorare majoră a confortului bistrițenilor, obișnuiți de peste 100 de ani cu parcul și terenul de sport municipal aferent.
Semnatarii acestei petiții nu se exprimă pro sau contra lucrărilor de demolare și schimbare a destinației locației unde azi este stadionul vechi al orașului, ci dorește că cetățenii să își spună clar cuvântul în cazul acestei acțiuni.
Semnează petiția că să ai un cuvânt de spus în orașul tău!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Nel Nelian să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook