Activarea gradinitelor in mod normal

Stimata conducere!
Având ca temei faptul că majoritatea întreprinderilor din Republica Moldova activează în regim normal și angajații trebuie sa se prezinte zilnic la serviciu, solicitam respectuos revenirea grădinițelor la regim normal de muncă (cu integrarea zilnica a copiilor persoanelor angajate care nu fac parte din prima linie). Menționăm că aportul la bugetul Republicii Moldova îl aduc și angajații din alte ramuri, alte decit medicina, pedagogie și al apărării și se solicită că acest aspect discriminativ sa fie revizuit.
1. Revenirea grădinițelor la regim normal de muncă (07:00-19:00).
2. Permisiunea frecventarii zilnice a grădiniței copiilor angajaților din alte ramuri, alte decit medicina, pedagogie și a apărării.
3. Având in vedere că aglomerația este crescuta in mijloacele de transport și magazine, mall-uri, și totodată se permit întrunirile de 50 de persoane, este inutila distanțarea și izolarea copiilor în spațiile educative.
4. Părinții se obligă să respecte in continuare toate măsurile anti-COVID impuse pe teritoriul Republicii Moldova.
5. In cazul in care nu se va soluționa problema in favoarea părinților, solicitam sa fie transparenta referitor la Nr de copii care frecventează grădiniță.
6. Accesul la educație în mod normal la momentul de față îl au persoanele privigeliate - privilegiul îl obținem sau prin lege, sau prin mituire ( categoria a doua o depășește de citeva ori pe prima).
7. Daca nu este posibilă frecventa in regim normal a grădiniței pentru copiii ai căror ambii părinți sunt angajați în cimpul muncii, sa fie achitate indemnizații persoanelor nevoite să părăsească locul de munca.
8. Solicitam deasemenea sa fie revizuit orarul pentru clasele primare.
În speranța că vom fi auziți va mulțumim anticipat!!!

Ana Damian (Grupul Parintilor Solidari)    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ana Damian (Grupul Parintilor Solidari) să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...