Acoperire skatepark IOR cu Balon Tensiostatic/ Presostatic

Întrucât spațiul dat de curând în folosință este frecventat de un număr mare de practicanți al diverselor sporturi practicabile în acest tip de locație, dorim amenajarea skatepark-ului IOR, ca spațiu de activități sportive acoperit, astfel încât acestea să poată fi practicate și în anotimpuri în care vremea nu ar permite desfășurarea acestor activități în condiții de siguranță.

 

Printre cele mai populare, există două tipuri de astfel de amenajări:

  1. Balon Presostatic
  2. Balon Tensiostatic

 

1. Balonul Presostatic, deși presupune o investiție inițială mai mică implică, costuri lunare mai mari, întrucât pentru a avea presiunea necesară de funcționare are nevoie de generatoare de căldură și ventilație.

2. Balonul Tensiostatic nu necesită generatoare de ventilație, drept pentru care nu ar implica niciun cost adițional de funcționare, acesta fiind construit pe bază de schele, peste care se pune o prelată - ce poate fi ridicată până la un anumit nivel pentru sezoanele călduroase.

 

Având în vedere că actualul skatepark este deservit deja o rețea de electricitate (nocturnă), aceasta poate fi refolosită, cel puțin parțial, într-un astfel de ansamblu acoperit.


Cristian Stănescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cristian Stănescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

kysytään!-- Large modal -->