Acces Metrou din Popești-Leordeni la Stația "Berceni" - Susținem Pasarela Pietonală!

Domnului Primar al orasului Popesti-Leordeni, doamnei Primar General a Capitalei, domnului Presedinte al Consiliului Judetean Ilfov si Domnilor Directori Generali ai METROREX S.A si METROU S.A,

Avand in vedere starea demografica intampinata in ultimii ani de orasul Popesti-Leordeni, cat si situatia cu care ne confruntam vis a-vis de accesul la caile de comunicatie si transport, va solicitam o evaluare rapida a posibilitatii de a construi o pasarela pietonala peste tronsoanele de cale ferata Metrorex, care sa faca legatura intre zona de dezvoltare in curs a orasului Popesti-Leordeni si statia de metrou "Berceni", statie care in prezent este inaccesibila din cauza infrastructurii nefavorabile.

Mentionam si vrem sa atragem atentia ca la orele de varf, in timp ce aceasta statie se dovedeste a fi nefolositoare in conditiile actuale pentru orasul Popesti-Leordeni , peronul statiei urmatoare spre Bucuresti, ("Dimitrie Leonida") se dovedeste a fi neincapator pentru miile de oameni care isi incep sau incheie ziua de munca. 

Odata cu realizarea acestui obiectiv, veti dispersa aglomeratia orelor de varf de pe peronul unei singure statii, veti usura accesul la o statie de metrou mai apropiata de domiciliu pentru cateva mii de locuitori, veti decongestiona traficul auto infernal pe timpul diminetii din zona statiei de metrou "Dimitrie Leonida" si veti elimina automat o buna parte din masinile parcate in zilele lucratoare, care in prezent blocheaza traficul rutier si pietonal in apropierea statiei de metrou "Dimitrie Leonida".

Luand act de toate cele mentionate, va rugam vehement sa faceti tot ce va sta in putinta in vederea unei colaborari administrative benefica cetatenilor si sa demarati in regim de urgenta constructia unei pasarele pietonale atat de necesara oamenilor care desi muncesc in Capitala tarii, locuiesc si traiesc in orasul Popesti-Leordeni.

 

Cu multumiri anticipate,

                                Locuitorii orasului Popesti-Leordeni


Alin Todireanu / Noul Popesti-Leordeni    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Alin Todireanu / Noul Popesti-Leordeni să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook